Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι:

1.        Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα γίνει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:00 στο 7ο ΓΕΛ Ιλίου. Γι’ αυτό παρακαλούνται οι Διευθυντές να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών που επιθυμούν, είτε με άδειες είτε με συμπτύξεις ωραρίου. Επίσης καλούνται οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι διδασκόντων να μην οργανώσουν περιπάτους ή εκπαιδευτικές επισκέψεις εκείνη την ημέρα.

2.         Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ θα γίνει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, στο 7ο ΓΕΛ Ιλίου από τις 09.00 – 20.00.

3.         Η ετήσια συνδρομή είναι για όλους τους συναδέλφους 15€, τα οποία αποδίδονται στην ΟΛΜΕ (μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία η συνδρομή κάθε μέλους αυξήθηκε στα 15€). Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. αποφάσισε να μην αυξήσει και άλλο τη συνδρομή του κάθε μέλους αφήνοντας το ταμείο της ΕΛΜΕ χωρίς έσοδα. Γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν προαιρετικά το σωματείο, με όποιο ποσό επιθυμεί ο καθένας (θα υπάρχει την ημέρα των εκλογών κουπόνι ενίσχυσης). Διευκρινίζουμε ότι μέχρι το 2021 η συνδρομή ήταν 13€ (10€ για την ΟΛΜΕ και 3€ για την ΕΛΜΕ).

4.         Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας θα παραλαμβάνονται οι κάρτες μέλους της ΟΛΜΕ.

5.         Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα 28/11/2022 στο e-mail της ΕΛΜΕ: gelme.dytathinas@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου