Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Με θλίψη αποχαιρετάμε τον συνάδελφο Τάσο Σταυρόπουλο

Ο αγαπητός συνάδελφος Τάσος Σταυρόπουλος δεν είναι πια μαζί μας… Έφυγε χθες Πρωτομαγιά, τη μέρα των εργατικών αγώνων που τόσο πολύ υπηρέτησε και τίμησε σε όλη τη ζωή του.  Άνθρωπος με σπάνιο ήθος, μαχητικός συνδικαλιστής στο χώρο της εκπαίδευσης, ήταν για χρόνια πρόεδρος της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Μετά τη συνταξιοδότησή του, υπήρξε πρόεδρος και ψυχή της ΠΕΣΕΚ (Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών) την οποία υπηρέτησε από τη στιγμή της συγκρότησής της, πρωτοστατώντας στους αγώνες για την προάσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Πάντα πρόθυμος να απαντήσει στα τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, προσέφερε ακούραστα τις γνώσεις του στα δύσκολα και μπερδεμένα συνταξιοδοτικά ζητήματα. Ήταν παρών σε κάθε εκδήλωση της Γ’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας στηρίζοντας τις πρωτοβο υλίες του σωματείου μας για ενημέρωση των συναδέλφων.

Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια για τον κλάδο μας.  Ήταν ο ακούραστος αγωνιστής που διεκδίκησε σε όλη του τη ζωή έναν καλύτερο κόσμο. 

Το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους. 

Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας, την Παρασκευή  5/5 , στις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου