Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

 Συνάδελφοι,

Oι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το επερχόμενο 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνουν την Τρίτη 31/05/2022 από 9.00πμ – 20.00μμ στο 7ο ΓΕΛ Ιλίου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, χωρίς ηλεκτρονική κάλπη, σύμφωνα με τον Ν. 1264/82, τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ, της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Μπορούν να ψηφίσουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ, μόνιμοι και αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι και τρίμηνης σύμβασης εκπαιδευτικοί (που την ημέρα διενέργειας των εκλογών υπηρετούν σε σχολική μονάδα της Γ΄ ΕΛΜΕ), αλλά και όσοι επιπλέον συνάδελφοι το επιθυμούν, καταβάλλοντας τη συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών (13 € οι μόνιμοι και 10 € οι αναπληρωτές).

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας αλλά ταυτόχρονα ηθική, συναδελφική και πολιτική μας υποχρέωση. Γι’ αυτό σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή καθώς ο αριθμός ψηφισάντων καθορίζει και τον αρθμό των αντιπροσώπων που θα εκλέξει η ΕΛΜΕ μας στο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Παρακαλούμε επίσης θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στην Εφορευτική Επιτροπή, στέλνοντας mail στην ΕΛΜΕ ή επικοινωνώντας με τα μέλη του Δ.Σ. Τέλος σημειώνουμε ότι καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση ψηφοδελτίων είναι η Παρασκευή 27/5/2022. Τα ψηφοδέλτια να αποσταλούν στο mail της Γ΄ ΕΛΜΕ μέχρι το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου